JELLE DE ROODE

PERSONAL

TRAINING

CONTACT

Jelle de Roode

Jelle de Roode is vanaf zijn 5e levensjaar al actief in sport. Met de sport golfsurfen werd hij vanaf zijn 12e gesponsord door grote merken zoals onder andere O’Neill en reisde heel Europa rond voor trainingen, fotoshoots en wedstrijden. Na tweevoudig Nederlands kampioen en eenvoudig Benelux kampioen onder de 19 te zijn geworden, groeide fitness uiteindelijk uit tot zijn grote passie. ‘Sport is mijn passie, gezondheid is mijn streven”. Door meerdere opleidingen en cursussen te hebben gevolgd, heeft Jelle zijn eigen visie gecreëerd waarmee hij doelen van meerdere cliënten heeft laten realiseren.
‘Ik werd door mijn vader altijd gedrild om het uiterste uit mijzelf te halen als het ging om presteren. Deze manier van coachen probeer ik ook over te brengen naar mijn cliënten.

Het belangrijkste aspect: ‘We inspire people with knowledge’, met andere woorden, het ‘waarom’ iemand iets zou moeten doen, de achterliggende gedachte uit een bepaalde manier van trainen, eten en het gebruik van supplementen te onderbouwen. Dit werkt voor de cliënt zeer motiverend!

TELEFOON: 06 174 35 387

KVK: 67209378

Vestigingsadres: Badhuisstraat 50, 2584 HK Den Haag

Algemene Voorwaarden

2 + 5 = ?

Share This