JELLE DE ROODE

PERSONAL

TRAINING

CONTACT

Voedingsbegeleiding Den Haag

Wil jij jouw voedings- en levensstijl aanpassen en je hormoonhuishouding in balans brengen? Wil je afslanken, je fitter en energieker voelen? Val jij constant terug na een bepaald dieet, het ‘jojo’ effect? Vind je het moeilijk om een dieet vol te houden?

Dit voedingsplan is voor iedereen die op zoek is naar een manier van eten wat je op lange termijn kunt volhouden en makkelijk kunt implementeren in je dagelijks leven!
Hormonen bepalen onze stofwisseling, eetlust, fysieke kracht, de omvang van onze spieren alsmede hoeveel en waar we vet opslaan. Ons uiterlijk en innerlijk wordt dus voor een groot deel bepaald door de hormonale balans. Door middel van voeding, training en het gebruik van supplementen kunnen wij specifiek advies geven op basis van de huidige balans in het lichaam. In een uitgebreide intake zal door middel van een 12-punts huidplooimeting een voedingsplan opgesteld worden. Tijdens het traject zul je zelf steeds meer kennis ontwikkelen over welke voeding voor jou werkt. Ieder mens, ieder lichaam is anders. Wij bieden maatwerk, wat voor de één goed werkt, kan averechts werken voor de ander.

Wat bieden wij nog meer?

  • Personal Training

    Train je op dit moment maar behaal je geen of minimaal resultaat? Wil je de kwaliteit van je leven….lees meer

TELEFOON: 06 174 35 387

KVK: 67209378

Vestigingsadres: Badhuisstraat 50, 2584 HK Den Haag

Algemene Voorwaarden

1 + 2 = ?

Share This