Mijn plan Detox-20

Mijn Plan DETOX-20

In 7 weken van je Corona kilo’s af en een strak beach lichaam met “Mijn Plan” DETOX-20!

Met een strak voedingsplan ontgift je de eerste 3 weken jouw lichaam, ontspan en detox je dagelijks met yoga en bereid je je fysieke gesteldheid voor richting de opbouwfase. In deze 2e fase van 4 weken leer je jezelf na de ontgifting, tevens onder deskundige begeleiding, een gezonde voedingsstijl aan. De laatste kilo’s kilo’s vliegen eraf en creëer je met de Kettlebell & Power Sled trainingen een strak en krachtig lichaam! Ook yoga blijf je tijdens deze 4 weken doen om in je lichaam het ontgiftingsproces te blijven aanwakkeren en om rust en ontspanning te blijven opzoeken.

Mijn Plan DETOX-20

✅ Persoonlijke begeleiding met specifiek voedingsadvies

✅ 1 op 1 afspraak met weeg- en contactmomenten

✅ Online yoga sessies

✅ Groepstraining 2 x per week: Kettlebell & Power Sled training

✅ Trainingsadvies om kracht op te bouwen tijdens de opbouwfase

✅ Dagelijkse evaluatie en constante aansturing via Whatsapp


Fase 1 – Ontgiften

Toxische stoffen stapelen zich in de vetcellen van het lichaam op in onder andere de huid en de organen. Het stapelen gaat over een langere periode gepaard met weinig beweging en een ‘slecht’ voedingspatroon.

In de ontgiftingsfase maken wij gebruik van specifieke voedingsproducten, trainingsmethoden, yoga sessies en andere complementaire therapieën om afvalstoffen af te breken en los te laten. Dit is uiteindelijk nodig om vet te kunnen verliezen.

Fase 2 – Opbouw

Het ontgiftingsproces blijft gestimuleerd terwijl spierkracht wordt opgebouwd tijdens de Kettlebell en Power Sled trainingen. Langzamerhand worden bepaalde voedingsproducten weer toegevoegd aan het voedingspatroon om zo het lichaam in een opbouwende fase te krijgen.

 Meer info? Neem gerust contact op via het contactformulier!